ONS PAVILJOEN

Anno 2018 ligt er langs de Hollandsche IJssel een paviljoen, gebouwd van zeecontainers. De horecagelegenheid is te vinden op het altijd ontwikkelende en bruisende GOUDasfalt-terrein, een burgerinitiatief van vele betrokken Gouwenaren.
Dagelijks wordt hier gebouwd aan een nieuwe
en innoverende hotspot vlak buiten het eeuwenoude stadscentrum van Gouda.

Het menu

Ons paviljoen is vanaf vrijdag tot en met zondag (let op: dit zijn aangepaste openingstijden) geopend voor lunch, borrel en diner. In het paviljoen serveren wij (seizoens)bier van de tap, en de lekkerste warme dranken. Vragen over ons menu? Neem contact op via het contactformulier

BBQ

Wist je dat wij ook de lekkerste BBQs verzorgen?
Of je nu houdt van Bavette met chimichurri, een visspies van Thais gemarineerde zalm of gegrilde groene asperges: bij De Vrijheid is er voor ieder wat wils! 
Zowel de industriële setting als het team van De Vrijheid doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken. 
En het allermooiste;
Dat jij je nergens druk om hoeft te maken! 
Kijk hier voor meer informatie.

Reserveren

Reserveren voor lunch, borrel, diner of gewoon een drankje kan nu gemakkelijk via de bestel-tool aan de rechterzijde van de website (of via deze link). Zijn de reserveringen vol geboekt? Loop dan langs bij de buitenbar, hier kan je niet van te voren reserveren. Heb je vragen over je reservering? Vul dan het contactformulier in.


Gouderaksedijk 36
2808NG, Gouda


AANGEPASTE
Openingstijden:

MA – DI: GESLOTEN
WO – do: 12:00 – 22:00
vr: 12:00 – 00:00
za: 11:00 – 00:00
zo: 11:00 – 22:00